Interim

Het kan zomaar gebeuren dat u tijdelijk handen tekort komt.

Uw bedrijf groeit of de structuur verandert en uw managementrapportage voldoet niet meer. In uw onderneming ontbreekt het aan de tijd of er is onvoldoende kennis aanwezig om dit op te pakken. Abicon kan u bijstaan, de administratieve processen doornemen , verbetervoorstellen doen en rapportagemodellen vervangen of aanpassen.

De groei van uw bedrijf, maar ook een eventuele krimp, kan ertoe leiden dat u met enige regelmaat extra hulp nodig heeft, waarvoor u niemand in dienst wil nemen. Ook dan kunt u bij Abicon terecht om een rechterhand te hebben die een brede ervaring heeft.

Een ander praktijkvoorbeeld is het langdurig ziek zijn van een medewerker. Werkzaamheden blijven liggen en u krijgt belangrijke financiële rapportages niet of te laat. Om dit te voorkomen kunt u de hulp van Abicon inroepen. Uw medewerker kan dan met een gerust hart herstellen en krijgt bij terugkomst niet te maken met grote achterstanden.

Een van de voordelen van het inschakelen van Abicon is dat met open vizier, niet besmet met bedrijfsblindheid, naar uw onderneming wordt gekeken. Het doel is om u zo efficiënt mogelijk van bruikbare informatie te voorzien . De praktijkervaring is dat door procesverebeteringen en het zinvol gebruiken van automatisering de benodigde inzet van Abicon na verloop van tijd minder wordt.